1. Kantoorapparatuur
  2. mechanische toetsenbord

Top 10 beste mechanische toetsenborden van 2024

Laatst bijgewerkt: 23 apr. 2024

Met spanning kijken we uit naar het vooruitzicht van een nieuw mechanisch toetsenbord. De klikbare toetsen, de duurzame constructie en het stijlvolle uiterlijk voelen nu al als een verruiming van je mogelijkheden. Om je te helpen een goede keuze te maken hebben we hier de top 10 mechanische toetsenbord op een rijtje gezet. Laat je verleiden door het gevoel van het toetsenbord en kom erachter waarom dit de beste mechanische toetsenborden op de markt zijn.

Voor de mechanische toetsenborden die als beste zijn getest volgens de reviews van consumenten ontvang je verderop meer informatie. We bieden diepgaande analyses en vergelijken verschillende modellen op belangrijke aspecten zoals functionaliteit, duurzaamheid, en energie-efficiƫntie. Dit helpt jou om een weloverwogen keuze te maken op basis van betrouwbare gegevens en gebruikerservaringen.

Inhoudsopgave

Megan
Megan

Verkoopmedewerker Electrozaak

Ik heb velen jaren ervaring als verkoper in een elektronica winkel tot ik kinderen kreeg en nog steeds part time werk in de zaak maar nu ook deels thuis werk waar ik me bezig houd met het bijhouden van blogs voor electrobuddy.nl. Zodoende verlengenĀ  beide banen elkaar en kan ik jou als consument met mijn kennis op de hoogte houden van trends op het gebied van elektronica. Ik wens je veel leesplezier en veel wijsheid in de keuze van de mechanische toetsenbord uit onze top 10!

Top 10 mechanische toetsenborden

Wij presenteren je vol trots, na tijden van grondig onderzoek onze top 10 beste mechanische toetsenborden die is ontstaan door het testen van alle reviews die er online ter beschikking staan voor consumenten door consumenten. De beste top 10 mechanische toetsenborden is onder andere onder verdeeld op dusdanige wijze dat er rekening gehouden is met verschillende niveaus van bestedingsruimte. Op deze manier trachten wij een aanbod te presenteren die elke laag van de bevolking in haar wensen tegemoet kan komen. Wij kunnen het niet eerlijker maken dan dit!

1. SteelSeries Apex 7

SteelSeries Apex 7 mechanisch qwerty gaming toetsenbord biedt een krachtige combinatie van technologie en design dat gericht is op gamers. Het toetsenbord is gemaakt van duurzaam aluminium dat bestand is tegen intensief gebruik. De afzonderlijke toetsen hebben een Red Switch die een korte aanslag heeft en een levensduur van maar liefst 50 miljoen klikken. Het toetsenbord heeft een OLED Smart Display waarmee je jouw activiteiten kunt controleren, jouw favoriete muziek kunt beluisteren, en zelfs met je vrienden kunt chatten. Het OLED Smart Display is compatibel met Discord, Spotify en TeamSpeak. Daarnaast heeft het toetsenbord 5 programmeerbare profielen die je kunt gebruiken om de instellingen en macros te personaliseren. De RGB backlighting maakt het toetsenbord ook visueel aantrekkelijk en biedt een aangename gaming ervaring. Het toetsenbord is ook compatibel met Windows, Mac en Linux.

2. Trust GXT 860

De Trust GXT 860 Thura heeft een QWERTY-indeling met verlichtte, eenmalige toetsen. Je kunt de helderheid en kleur aanpassen aan je stijl. Je kunt kiezen uit acht verschillende kleuren, waaronder kleuren zoals rood, blauw, groen, paars, geel, wit en meer. Het toetsenbord is voorzien van een USB-kabel die het mogelijk maakt om het toetsenbord aan te sluiten op een pc. Het is ook compatibel met Windows en Mac. Het toetsenbord heeft een stevige constructie met een metalen frame om het te versterken en heeft een geĆÆntegreerde achtergrondverlichting met een helderheid van maximaal 200 lux. Deze verlichting zorgt ervoor dat je ook in het donker de juiste toetsen kunt vinden.

3. Logitech QWERTY ISO

Het toetsenbord is voorzien van een USB-C-poort waarmee je hem gemakkelijk op je computer of laptop aansluit. De Logitech MX Mechanical is compatibel met Windows, MacOS, iOS en Android-apparaten. De bijgeleverde Logitech-software stelt je in staat om alle toetsen naar wens te configureren. Met de software is het ook mogelijk om de verlichting te beheren en de verlichting naar wens aan te passen. De Logitech MX Mechanical heeft een QWERTY-layout met ISO-standaardtoetsen. De toetsen hebben een extra lange levensduur van meer dan 70 miljoen toetsaanslagen. De Logitech MX Mechanical is ook uitgerust met een speciale Game Mode-toets, waarmee je de toetsenbordlay-out binnen een seconde kunt aanpassen aan je speelsituatie. Het toetsenbord is voorzien van een ingebouwde Bluetooth-verbinding, waarmee je het toetsenbord draadloos met je computer of laptop kunt verbinden.

4. K30 Mechanisch Gaming Toetsenbord

De K30 Bedraad Gaming Mechanisch Toetsenbord is een uitstekende keuze voor gamers. Het toetsenbord heeft 104 toetsen met een N-Key Rollover (NKRO) ontwerp, waarmee je meerdere toetsen tegelijk kunt indrukken. Daarnaast is het toetsenbord uitgerust met blauwe schakelaars, waardoor het een langere levensduur heeft en een lekker aanvoelt bij het typen. De RGB-verlichting maakt het toetsenbord ook geschikt voor meerdere toepassingen, waaronder gaming. Het K30 Bedraad Gaming Mechanisch Toetsenbord is compatibel met Windows 7, 8 en 10 en met Mac OS. Dankzij de USB-verbinding, is het gemakkelijk aan te sluiten op je computer. Bovendien biedt het toetsenbord je de mogelijkheid om het uiterlijk en de kleur van de verlichting aan te passen. Je kunt zelfs verschillende patronen kiezen die aan je persoonlijke voorkeur voldoen. Het toetsenbord is ook voorzien van een geĆÆntegreerde polssteun, die het comfort verhoogt tijdens lange gaming sessies.

5. XINMENG

XINMENG RF-68MINI Draadloos Mechanisch Toetsenbord heeft een zeer licht gewicht en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. Het heeft een Low-Key BrownSwitch die een duidelijk klikkend geluid heeft en een mechanisch office-toetsenbord ontwerp. De kleurrijke verlichting geeft het toetsenbord een aantrekkelijk uiterlijk. Er zijn drie verbindingsmethoden, namelijk Bluetooth, 2.4G en bekabeld. Je kunt drie apparaten tegelijkertijd met elkaar verbinden. Het toetsenbord heeft een lange levensduur van meer dan 50 miljoen aanslagen. Het heeft ook een RGB-verlichting met 14 verschillende modi, waarmee je je toetsenbord kunt aanpassen aan je persoonlijke stijl. De unieke low-profile-toetsen hebben een ergonomisch ontwerp en zijn zacht om op te drukken. Het toetsenbord heeft ook anti-ghosting- en anti-interferentietechnologie, waardoor je meerdere toetsen tegelijk kunt indrukken zonder dat er interferentie optreedt. Het toetsenbord is compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, iOS en Mac OS.

6. Redragon Kamura

De Redragon Kamura K552 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Blue Switch is ontworpen voor veeleisende gamers die op zoek zijn naar een toetsenbord dat duurzaam en betrouwbaar is. Het is voorzien van een metalen frame dat is gebouwd om jarenlang te gebruiken, zodat je het meeneemt naar elke sessie. De RGB-verlichting voegt een extra dimensie toe aan je gaming-ervaring, terwijl de Blue Switch-toetsenborden een prestatiegericht design hebben dat de reactiesnelheid en de responsiviteit verbetert. De QWERTY-indeling geeft je de nodige controle om je game tegenstanders te verslaan of je tegenstanders te verslaan. Het toetsenbord heeft een compacte omvang van slechts 11.6 inch, waardoor het eenvoudig te dragen is, zelfs in een kleine tas. Het toetsenbord is gemaakt met stevige schroeven en pootjes, zodat het stabiel en stevig blijft staan. De anti-ghosting-technologie zorgt ervoor dat meerdere toetsen gelijktijdig kunnen worden ingedrukt zonder verlies van prestaties, waardoor je meer controle hebt over je game-ervaring. De Redragon Kamura K552 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Blue Switch is de perfecte keuze voor gamers die een toetsenbord willen dat betrouwbaar, sterk en responsief is. Product naam: Redragon Kamura K552 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Blue Switch Productomschrijving: Gamen is je passie en je bent moe na een lange dag?

7. HelloGanss

Het toetsenbord is volledig mechanisch, ontworpen met een professionele en duurzame constructie. Het 108T model heeft een wit verenoppervlak en een duidelijke en heldere RGB-backlight. De switches kunnen ook snel en gemakkelijk worden verwisseld, waardoor gebruikers de optie hebben om hun toetsenbord naar hun persoonlijke voorkeur aan te passen. Met de QWERTY-indeling bent u verzekerd van een vloeiende en precieze toetsaanslag. Het 108T model van HELLO GANSS is ook voorzien van een aantal extra functies. Het heeft een multi-functie toetsenbordvergrendelingsfunctie, waarmee u uw toetsenbord kunt beschermen tegen ongewenste toetsaanslagen. Daarnaast is er ook een kabelbeheerfunctie, waarmee de kabel aan de achterkant van het toetsenbord kan worden georganiseerd, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is. Al deze functies en opties maken het HELLO GANSS 108T white Feather Mechanisch Gaming Toetsenbord een uitstekende keuze voor professionele gamers en andere gebruikers die op zoek zijn naar een kwalitatief goed en betrouwbaar toetsenbord.

8. Ewent Play

Ewent Play Mechanisch Gaming Toetsenbord met RGB-verlichting PL3350 is een mechanisch toetsenbord dat je snelle en accurate toetsaanslagen garandeert. Met de RGB achtergrondverlichting kun je de helderheid en snelheid aanpassen, waarbij je kunt kiezen uit 21 RGB presets en 2 zelf-instelbare RGB presets. Voor meer gebruiksgemak zijn er 12 multimediatoetsen en een Windows lock toets om de gamemodus in te schakelen. Daarnaast is het toetsenbord uitgerust met een aluminium top cover en een met nylon omhulde USB-kabel. Bovendien heeft dit toetsenbord de Goud award (5 sterren) gewonnen. Met dit toetsenbord kun je ook je eigen macros programmeren en geniet je van volledige Anti-Ghosting toetsen. De toetsen zijn ontworpen met een diepe reisafstand, waardoor je moeiteloos kunt typen en gamen. De achtergrondverlichting biedt een spectaculair effect en verandert je gaming of werkervaring in een waar feest. Met een combinatie van functionaliteit, stijl en kwaliteit biedt dit toetsenbord een uitstekende waarde voor je geld.

9. Logitech MX

De Logitech MX Mechanical is gemaakt met een duurzaam en stevig ontwerp. De compacte vorm maakt het toetsenbord gemakkelijk mee te nemen en heeft een lange levensduur, dankzij de lange levensduur van de mechanische toetsen. De slimme verlichting is volledig aanpasbaar, zodat je de kleur en intensiteit van de verlichting kunt aanpassen aan jouw voorkeur. De Logitech MX Mechanical heeft ook een volledig programmaerbare knop, waarmee je je workflow kunt aanpassen aan jouw behoeften. De Logitech MX Mechanical is verbonden met een stevige draadloze verbinding met een bereik van maximaal 10 meter, zodat je gemakkelijk naar een andere plek kunt verplaatsen terwijl je aan het werk bent. Met de Logitech Flow-technologie kun je het toetsenbord met meerdere apparaten verbinden, zodat je je workflow kunt opschonen. Je kunt het toetsenbord ook op verschillende manieren bedienen, zoals via Bluetooth, USB-C of USB-A. De Logitech MX Mechanical is ook voorzien van een speciale game-modus, waarmee je ervoor zorgt dat je toetsaanslagen snel en nauwkeurig worden verwerkt.

10. Mechanisch Bluetooth

Product naam: Mechanisch Bluetooth 61-toetsen toetsenbord Met dit mechanische toetsenbord kunt u een ongeƫvenaarde ervaring krijgen. Het heeft 61 toetsen die zijn gemaakt van ABS twee-kleurige injectie, en een volledige RGB-achtergrondverlichting waarmee u de verlichting van het toetsenbord kunt aanpassen. Het toetsenbord heeft een Bluetooth 5.0-verbinding voor een betere stabiliteit en een hogere werktijd. De batterijcapaciteit is 1900 mah en de werktijd is 15 uur met een oplaadtijd van 5 uur. Het toetsenbord is compatibel met verschillende besturingssystemen, zoals Windows 7/8/10/Android/IOS/MAC. Het toetsenbord heeft een afmeting van 290 x 95 x 35 mm. Bij het toetsenbord wordt ook een USB C-kabel en een sleuteltrekker/astrekker meegeleverd. Met dit mechanische toetsenbord kunt u een uitstekende typemogelijkheid krijgen met een comfortabel gevoel en een uniek uiterlijk.

Veelgestelde vragen over mechanische toetsenborden

In feite is de top 10 door de consument bepaald maar opgesteld door ons op basis van ons onderzoek. Wij effectueren de test door middel van het gehele aanbod aan reviews waar de top 10 op voort borduurt. Dit zijn immers de topnotch mechanische toetsenborden, om te concluderen dat het betrouwbaarheids gehalte niet groter kan zijn.

Heb je een goede mechanische toetsenbord in de toplijst 10 lijst bespeur? Fantastisch! Dan ben je nu klaar om jouw mechanische toetsenbord te bestellen en dit kun je doen door onderaan het stukje tekst van de mechanische toetsenbord die je voor ogen hebt drukken op ā€œVoordeligste Dealā€. Dan ga je naar de beste aanbieding op een geselecteerde externe website.

De beste mechanische toetsenbord is de mechanische toetsenbord die als eerste is benoemd in onze beste top 10 opsomming gebaseerd op de reviews. De andere 9 mechanische toetsenborden zijn desalniettemin eveneens hele goede mechanische toetsenborden zoals de test heeft uitgewezen. Een verkeerde mechanische toetsenborden aankopen is daarmee eigenlijk uitgesloten!

Ons laatste woord over mechanische toetsenborden

Hoewel het moeilijk is om de juiste keuze te maken, is er een ding wat zeker is: als je een mechanisch toetsenbord koopt, kun je er zeker van zijn dat je de ultieme gaming ervaring zult hebben. De toetsen zijn responsiever, je typt razendsnel, je hebt meer precisie en krijgt alle technologische voordelen die de fabrikanten je bieden. Als je zelf een mechanisch toetsenbord wilt uitzoeken, is het aanbevolen om eerst de lijst en prijzen op onze webshop te bekijken. We bevelen aan om een toetsenbord te kiezen dat bij jouw behoeften past, maar ook past in jouw budget. Vergeet ook niet om de recensies te lezen, zo kun je de kwaliteit controleren. Wanneer je alle informatie hebt, hopen we dat je een goede beslissing kunt maken die bij jou past.

Wat in beschouwing te nemen vooraleer de aanschaf van een mechanische toetsenbord

We willen je op het hart drukken hoe belangrijk het is om op basis van het lezen van reviews een keuze te maken. De mechanische toetsenborden zonder reviews worden vrij zeker niet frequent gesleten en hebben hierdoor beperkte feedback. De mechanische toetsenborden met daarentegen velen reviews geven een authentiek beeld weer. Wanneer het erg positief is, is het een hele goede beslissing om het aan te kopen, wanneer het negatief is, dan kun je toch beter verder zoeken.

Door het tot je nemen van reviews vergroot jij de gelegenheid op de aankoop van de beste mechanische toetsenbord. Dit is cruciaal, want door deze feedback te analyseren, kun je veelvoorkomende problemen vermijden en de kwaliteit van je aankopen verbeteren. Onze website biedt ook filters om reviews te sorteren op relevantie of datum, zodat je altijd de meest actuele en toepasbare informatie tot je beschikking hebt. Dit stelt je in staat om goed geĆÆnformeerd beslissingen te nemen.

Disclaimer: Als je onze test erop nakijkt, zie je onder elke mechanische toetsenbord in de beste top 10 een knop waarin staat ā€œVoordeligste Dealā€. Via deze knop, gidsen we je naar een externe website met de beste deal. Wanneer je deze weg bewandelt en de bestelling afrond, ontvangen wij een kleine commissie. Dat wil ter verduidelijking niet zeggen dat deze bedrijven ons betalen om hun producten te stimuleren. Alle mechanische toetsenborden op onze site staan hier met de enkele drijfveer dat deze in de ogen van de klant de hoogste score verdienen.

Gepubliceerd op: 18 nov. 2022

De ontwikkelingen in energie

Waar we vroeger vooral vertouwde op fossiele brandstof, gaan we steeds meer en volledig de duurzame kant op. Interesse in de laatste trend en ontwikkeling op het gebied van hernieuwbare energie? Klik hieronder voor verdere informatie.