1. Kantoorapparatuur
  2. nas

Top 10 beste nas-systemen van 2024

Laatst bijgewerkt: 23 apr. 2024

Het is essentieel om je gegevens veilig te houden in deze digitale tijd. Een Network Attached Storage (NAS) kan je helpen om je gegevens op verschillende manieren te beschermen. Uit onze selectie hebben wij de beste 10 NAS geselecteerd om je te helpen bij het maken van een weloverwogen en goede keuze. Hierbij kun je kijken naar de waarderingen, producteigenschappen en de prijs. De NAS die wij aanbieden op onze webshop laten je toe om je gegevens op een veilige en gemakkelijke manier op te slaan en te delen. Neem dus gerust even de tijd om deze top 10 NAS eens te bekijken.

Voor de nas-systemen die als beste zijn getest volgens de reviews van consumenten ontvang je verderop meer informatie. We bieden diepgaande analyses en vergelijken verschillende modellen op belangrijke aspecten zoals functionaliteit, duurzaamheid, en energie-effici├źntie. Dit helpt jou om een weloverwogen keuze te maken op basis van betrouwbare gegevens en gebruikerservaringen.

Inhoudsopgave

Megan
Megan

Verkoopmedewerker Electrozaak

Ik heb velen jaren ervaring als verkoper in een elektronica winkel tot ik kinderen kreeg en nog steeds part time werk in de zaak maar nu ook deels thuis werk waar ik me bezig houd met het bijhouden van blogs voor electrobuddy.nl. Zodoende verlengen  beide banen elkaar en kan ik jou als consument met mijn kennis op de hoogte houden van trends op het gebied van elektronica. Ik wens je veel leesplezier en veel wijsheid in de keuze van de nas uit onze top 10!

Top 10 nas-systemen

Wij presenteren je vol trots, na tijden van grondig onderzoek onze top 10 beste nas-systemen die is ontstaan door het testen van alle reviews die er online ter beschikking staan voor consumenten door consumenten. De beste top 10 nas-systemen is onder andere onder verdeeld op dusdanige wijze dat er rekening gehouden is met verschillende niveaus van bestedingsruimte. Op deze manier trachten wij een aanbod te presenteren die elke laag van de bevolking in haar wensen tegemoet kan komen. Wij kunnen het niet eerlijker maken dan dit!

1. Amber X Slimme Persoonlijke Hybride

Met de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS, heb je nu de mogelijkheid om al je bestanden overal ter wereld lokaal op te slaan. Met deze slimme persoonlijke cloudapparaat ben je niet meer afhankelijk van opslagnetwerken van derden, omdat je de volledige controle hebt over je gegevens. De NAS heeft een 512 GB SSD, een 6-kern ARM-processor en een gebruiksvriendelijke app waarmee je overal ter wereld toegang hebt tot je ge├╝ploade bestanden. Bovendien is de NAS ook voorzien van een krachtige beveiligingstechnologie, zodat alleen jij toegang hebt tot je bestanden. Je kunt er zelfs voor kiezen om bestanden alleen met een wachtwoord te beveiligen, zodat alleen gemachtigde gebruikers toegang hebben.

2. Synology NAS

Het DS120j NAS is voorzien van een 1,4 GHz 64-bits Marvell Armada 3700 CPU met 512 MB DDR4-geheugen en biedt twee USB 3.0-poorten, waardoor gebruikers hun apparaten gemakkelijk kunnen verbinden en bestanden kunnen synchroniseren. Het is ook mogelijk om een externe harde schijf aan te sluiten. De Synology DiskStation Manager (DSM) biedt een intuïtieve webinterface en een breed scala aan apps die eenvoudig te installeren zijn. Deze apps bieden u een verscheidenheid aan handige extra functies, zoals streaming media, meerdere cloudopslag, mobiele apps en meer. Met de Synology Hybrid RAID (SHR) kunnen gebruikers een schaalbare opslagoplossing maken, waardoor verlies van gegevens kan worden voorkomen. Ook kunnen gebruikers hun eigen back-upstrategie instellen met behulp van verschillende back-upoplossingen, zoals Time Backup, Hyper Backup en meer.

3. Synology

Synology DiskStation DS220+ is een allround opslagoplossing die ontworpen is om uw bestanden op te slaan en te delen. De DS220+ wordt geleverd met een Intel Celeron J4025 processor en 2GB RAM, waardoor het mogelijk is om overal toegang te krijgen tot uw data. Het heeft twee SATA III-interfaces met een ondersteunde schijfgrootte van 2,5 inch en 3,5 inch. De DS220+ heeft ook een Ethernet-poort met een maximale data-overdrachtsnelheid van 1000 Mbit/s. Het compacte ontwerp maakt het eenvoudig om het apparaat te plaatsen en te verplaatsen. Het is ook stil en energiezuinig, waardoor u erop kunt vertrouwen dat het apparaat geen lawaai produceert. De kleur is zwart, wat een stijlvolle uitstraling geeft aan uw werkplek.

4. Western Digital My Cloud

Met de Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB kunt u al uw bestanden, foto's, video's en muziek opslaan en organiseren op ├ę├ęn centrale plek, waar u ook bent. Deze NAS is eenvoudig te installeren en te beheren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het beheren van uw bestanden. De Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB biedt een aantal krachtige functies. U kunt automatisch back-ups maken van al uw bestanden, afbeeldingen, video's en muziek. Bovendien kunt u al uw bestanden eenvoudig delen met familie, vrienden en collega's, zodat iedereen er toegang toe heeft. Met de gratis WD-apps kunt u uw bestanden overal en altijd toegang tot deze NAS, zelfs als u onderweg bent. De Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB heeft ook een ge├»ntegreerde beveiligingssoftware, zodat uw bestanden veilig en beveiligd zijn. Deze NAS biedt ook geavanceerde functies zoals toegangscontrole, bewerkingspermissies en bestandsgeschiedenissen, zodat u uw bestanden kunt beheren en bewaken. Bovendien kan deze NAS ook worden gebruikt voor het streamen van muziek of video's naar uw apparaat.

5. Western Digital

De Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS is een krachtige opslagoplossing voor thuis of het kleine bedrijf dat de beste prestaties en flexibiliteit biedt. Met deze NAS krijg je 8TB opslagruimte voor je data, waardoor je veel content kunt opslaan. Het is ontworpen om je content overal te delen, te bekijken en te streamen, waardoor je altijd bij je bestanden kunt blijven, waar je ook bent. Met de EX2 Ultra heb je de mogelijkheid om de opslagruimte te upgraden met harde schijven of SSD's, zodat je de opslagruimte kunt uitbreiden tot 20TB. Met de geïntegreerde RAID-ondersteuning kun je de data veilig houden door meerdere schijven te gebruiken om je data op te slaan. Verder biedt de EX2 Ultra je de mogelijkheid om je data te back-uppen op de cloud, externe schijven of USB-sticks. Met de ingebouwde ftp- en back-upfuncties kun je ook eenvoudig back-ups maken van je bestanden.

6. Synology NAS Barebone

De Synology DS218play is ook voorzien van een Dual Core CPU met een ingebouwde hardwareversleuteling. Hierdoor worden bestanden die je opslaat op de NAS versleuteld, wat de beveiliging verbetert. Deze NAS is daarom ook geschikt voor het opslaan van gevoelige documenten. Daarnaast is er een intuïtieve app voor mobiele apparaten waarmee je bestanden en mappen kunt bekijken, bewerken en downloaden. Ook kun je de app gebruiken om met andere apparaten te communiceren. Met de Synology DS218play kun je dus zorgeloos opnemen, beheren en delen van je mediabestanden.

7. Synology NAS

De Synology DS118 NAS heeft een krachtige 64-bit quad-core processor met 1GB DDR3L RAM en is geschikt voor 4K H.265 video-transcodering. Met zijn krachtige hardware en veelzijdige prestaties biedt de DS118 een perfecte oplossing voor thuis- en kantoorgebruik. Het vereenvoudigt het beheer, beveiliging en delen van gegevens en biedt een betrouwbare opslagoplossing. De Synology DS118 NAS biedt uitgebreide opslagmogelijkheden, waaronder een ingebouwde hot-swappable harde schijf en ondersteuning voor SATA HDD's, twee USB 3.0-poorten en een SD-kaartsleuf. De Synology DS118 NAS ondersteunt RAID 0, 1, Basic, JBOD en Synology Hybrid RAID (SHR). Met de Synology Hybrid RAID (SHR) kunnen gebruikers een schaalbaar en betrouwbaar opslagsysteem bouwen met flexibele configuraties. Bovendien biedt de Synology DS118 NAS een uitgebreide set beveiliging en beheerfuncties, waaronder 256-bit AES-versleuteling, uitgebreide back-upmogelijkheden, geavanceerde toegangs- en systeembeheerfuncties. Met de apps van Synology kun je je bestanden, foto's, video's, muziek en meer beheren, bekijken en delen met je familie, vrienden en collega's.

8. Synology + -NAS

Het is een uitstekend product om bestanden en gegevens op te slaan, te beheren en te delen. Het heeft een 4-core Intel Celeron J4125 processor, 4GB DDR4 RAM en twee Gigabit Ethernet-poorten. Het kan tot 16TB aan opslagruimte aan, waardoor je veel data kunt opslaan. Het heeft ook een geïntegreerde mediaserver waarmee je foto's, muziek en video's kunt streamen naar al je apparaten. Het heeft ook een app-store met veel apps om je ervaring te verbeteren. Je kunt de gegevens die je hebt opgeslagen op de server beveiligen met een versleuteling van 256-bit en je kunt de server beveiligen met een beveiligingscertificaat. Deze Synology DS920+-NAS is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het heeft ook een intuïtief web-gebaseerd beheerinterface waarmee je alle instellingen makkelijk kunt configureren. Daarnaast biedt het ook vele beveiligingsopties, waaronder twee-factorverificatie, om je gegevens te beschermen. De Synology DS920+-NAS is een uitstekende keuze voor zowel thuis- als zakelijk gebruik.

9. Synology

DS220j heeft een 1.4GHz 64-bit quad-core processor met 512 MB RAM-geheugen, waardoor het systeem zeer krachtig is en een maximale datatransfercapaciteit biedt. Met twee ingebouwde USB 3.0-poorten kunt u eenvoudig back-ups en off-sitegegevens maken. DS220j is ook voorzien van een dubbele netwerkaansluiting (2.5Gbe) om uw netwerkverbinding te upgraden naar hogere bandbreedte. Met de Synology Mobile App kunt u overal toegang krijgen tot gegevens, evenals het beheren van bestanden en gebruikersprivileges. Daarnaast biedt DS220j een grote keuze aan opslagopties. Het is compatibel met 2,5-inch SATA HDDs en SSDs, waardoor u de opslagcapaciteit naar behoefte kunt uitbreiden. Ook is het mogelijk om een 3,5-inch SATA HDD te gebruiken voor extra opslagcapaciteit. Met de Synology Hybrid Raid (SHR) kunt u eenvoudig RAID-instellingen instellen, waardoor u kostbare tijd kunt besparen bij het bouwen van een opslagruimte. Met de toegangstoken-functie kunt u eenvoudig een tokencode genereren voor toegang tot bestanden op de NAS, zodat u geen fysieke toegang hoeft te hebben tot het apparaat. DS220j is een krachtige en betrouwbare NAS-oplossing die uw digitale leven gemakkelijker maakt. Met de intuïtieve interface van DSM kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot allerlei apps, waarmee u bestanden kunt delen, uw multimedia kunt streamen en meer. Met de veelzijdige opslagopties kunt u de capaciteit naar wens uitbreiden en met de SHR kunt.

10. NAS

Deze NAS (Network Attached Storage) biedt je een betrouwbare opslagoplossing voor al je documenten, foto's, muziek, video's en meer. Je kunt de server gebruiken om bestanden te delen met meerdere gebruikers of om bestanden te back-uppen. De Synology DS720+ heeft twee snelheid geoptimaliseerde SATA-poorten voor het aansluiten van twee harde schijven. Deze server is uitgerust met een 1,6 GHz quad-core processor en 4 GB RAM, zodat je zelfs intensief gebruikte bestanden met een hoge snelheid kunt streamen. Bovendien biedt de Synology DS720+ een uitgebreide set van cloud-synchronisatie en back-upmogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld de Synology Drive-app gebruiken om bestanden op je computer, smartphone of tablet te synchroniseren. Ook kun je een back-up maken van je gegevens naar een externe harde schijf, naar een FTP-server of naar een cloudopslagdienst. De Synology DS720+ is ook voorzien van een uitgebreide set van beveiligingsfuncties. Zo kun je de server beschermen met een beveiligde SSL-verbinding en een firewalls. Ook kun je een beveiligde verbinding maken met externe toestellen met behulp van een VPN (Virtual Private Network). Met de Synology DS720+ heb je altijd een betrouwbare en flexibele opslagoplossing tot je beschikking. Van het delen van bestanden tot het maken van een back.

Veelgestelde vragen over nas-systemen

In feite is de top 10 door de consument bepaald maar opgesteld door ons op basis van ons onderzoek. Wij effectueren de test door middel van het gehele aanbod aan reviews waar de top 10 op voort borduurt. Dit zijn immers de topnotch nas-systemen, om te concluderen dat het betrouwbaarheids gehalte niet groter kan zijn.

Heb je een goede nas in de toplijst 10 lijst bespeur? Fantastisch! Dan ben je nu klaar om jouw nas te bestellen en dit kun je doen door onderaan het stukje tekst van de nas die je voor ogen hebt drukken op ÔÇťVoordeligste DealÔÇŁ. Dan ga je naar de beste aanbieding op een geselecteerde externe website.

De beste nas is de nas die als eerste is benoemd in onze beste top 10 opsomming gebaseerd op de reviews. De andere 9 nas-systemen zijn desalniettemin eveneens hele goede nas-systemen zoals de test heeft uitgewezen. Een verkeerde nas-systemen aankopen is daarmee eigenlijk uitgesloten!

Ons laatste woord over nas-systemen

Het is nu tijd om de verschillende opties in onze webshop goed te bekijken en een weloverwogen keuze te maken. Of je nu een consument of een bedrijf bent, elke oplossing in onze top 10 nas kan jou helpen. Jij kunt je bestanden veilig en effici├źnt opslaan en delen. Neem voldoende tijd om de functies te vergelijken en de de juiste nas te kiezen. Als je alle opties in de top 10 nas hebt bekeken, zou je precies kunnen weten welke opslagoplossing het beste bij je past. Jij kunt dan het gemakkelijkste de bestanden beheren in jouw netwerk met de perfecte nas. Het kiezen van de nas is nooit een simpele taak, maar met deze lijst kun je de beste waarde voor jouw geld vinden. Neem ook altijd de kosten in acht als je een nas gaat kiezen. Deze kosten kunnen oplopen als je bepaalde functies gaat gebruiken. Vergeet ook niet de ondersteuning te checken voor de nas als je een keuze hebt gemaakt. Als je deze dingen in de gaten houdt, zou je het netwerkopslagapparaat kunnen kopen met alle functies die je nodig hebt en die je geld waard is.

Wat in beschouwing te nemen vooraleer de aanschaf van een nas

We willen je op het hart drukken hoe belangrijk het is om op basis van het lezen van reviews een keuze te maken. De nas-systemen zonder reviews worden vrij zeker niet frequent gesleten en hebben hierdoor beperkte feedback. De nas-systemen met daarentegen velen reviews geven een authentiek beeld weer. Wanneer het erg positief is, is het een hele goede beslissing om het aan te kopen, wanneer het negatief is, dan kun je toch beter verder zoeken.

Door het tot je nemen van reviews vergroot jij de gelegenheid op de aankoop van de beste nas. Dit is cruciaal, want door deze feedback te analyseren, kun je veelvoorkomende problemen vermijden en de kwaliteit van je aankopen verbeteren. Onze website biedt ook filters om reviews te sorteren op relevantie of datum, zodat je altijd de meest actuele en toepasbare informatie tot je beschikking hebt. Dit stelt je in staat om goed geïnformeerd beslissingen te nemen.

Disclaimer: Als je onze test erop nakijkt, zie je onder elke nas in de beste top 10 een knop waarin staat ÔÇťVoordeligste DealÔÇŁ. Via deze knop, gidsen we je naar een externe website met de beste deal. Wanneer je deze weg bewandelt en de bestelling afrond, ontvangen wij een kleine commissie. Dat wil ter verduidelijking niet zeggen dat deze bedrijven ons betalen om hun producten te stimuleren. Alle nas-systemen op onze site staan hier met de enkele drijfveer dat deze in de ogen van de klant de hoogste score verdienen.

Gepubliceerd op: 18 nov. 2022

De ontwikkelingen in energie

Waar we vroeger vooral vertouwde op fossiele brandstof, gaan we steeds meer en volledig de duurzame kant op. Interesse in de laatste trend en ontwikkeling op het gebied van hernieuwbare energie? Klik hieronder voor verdere informatie.