Het onderscheidend vermogen is anno 2024 steeds belangrijker geworden. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn is er ook veel concurrentie. Daarom is het belangrijk om goed naar jezelf te kijken om zo te bepalen waar jij nog kunt verbeteren! 

Aandacht!

Ieder bedrijf wil voldoende aandacht krijgen van potentiële kopers. Dit kan natuurlijk via de media, online marketing campagnes of middels vlaggen en spandoeken in- of rondom je kantoor of winkel. Een reclamebord aan de muur is relatief snel geplaatst en kan zo voor de nodige promotionele uitingen zorgen. 

Outdoor presentatiematerialen

Zoals al even beschreven kan je met vlaggen en spandoeken een terrein sfeervoller maken. Maar ook een prettig en duidelijk entree creëren voor je (potentiële) klanten. Het maakt dan niet uit of je een winkel runt of dat je een kantoorruimte huurt. Het belangrijkste is dat deze mensen snel en gemakkelijk jouw werkplek kunnen vinden. Denk aan een bordje op de parkeerplaats, de vlaggen bij de entree en een deurmat met logo zijn opties die bijdragen aan een fijn welkom.

Indoor presentatie mogelijkheden

Naast de buitenreclame kan je ook op subtiele manier je branding uitstralen. Denk aan een roll-up banner, dat veel gebruikt wordt op beurzen en evenementen. Dit kan ook prima in jouw winkel, showroom of kantoor. Een roll up banner bestellen kan al vanaf één stuk en is naar eigen ontwerp aan te passen met specifieke aankondigingen of acties.

Mocht je een balie hebben dan wil je dat deze ook voorzien is van een baliedisplay met eventueel een flyer of folder met meer informatie. Maar ook dat duidelijk is waar je kan melden of welkom bent om verder te komen. Uiteraard helpt een gastvrije baliemedewerker of kassamedewerker daar ook in. Verkoop je daadwerkelijk producten, dan wil je dat deze netjes en leuk worden ingepakt. Met ronde stickers geef je dan de finishing touch op de verpakking. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken.

Ga voor een gouden combinatie

We adviseren een ieder om, ongeacht het type bedrijf waar je werkzaam voor bent, op zoek te gaan naar een mooie combinatie van verschillende artikelen om jouw potentiële klanten een warm welkom te geven. Je kunt op voorhand al veel meer producten met elkaar combineren om ook op betaalbare wijze dan je wellicht denkt. 

Het is altijd goed om professionele hulp in te schakelen wanneer je echt op zoek bent naar het verbeteren van jouw merk of marketing strategieën. Daarom wensen we je veel succes met het binnenhalen van nieuwe klanten!